CASA Group – en koncern i konstant udvikling

Siden 1985 har CASA Group været engageret i den stærke udvikling af en lang række danske byer. Den tømreruddannede Michael Mortensen stiftede CASA og begyndte med byggeri af privatboliger i høj kvalitet. Siden har hans virksomhed udviklet sig til en stærk koncern med en solid ejendomsportefølje på over 2,5 mia. kroner og investeringer i en lang række specialiserede selskaber. Michael Mortensens værdier har siden første dag været tillid, ordentlighed, respekt og godt købmandskab.

Den konstante udvikling er et fællestræk for alle virksomhederne og aktiviteterne i CASA Group. Det er vigtigt for byer, mennesker og virksomheder at holde sig i gang. For alternativet til udvikling er afvikling. Derfor arbejder vi altid på at gøre tingene smartere, bedre og mere effektivt.

I dag består CASA Group primært af:

Ejendomsselskabet CASA og CASA Holding A/S.

De er solide virksomheder med en stærk økonomi. Deres primære forretninger består af udlejning, vedligeholdelse og udvikling af en ejendomsportefølje på cirka 2,5 milliarder kroner. Porteføljen består mest af centralt beliggende ejendomme i Aarhus, Horsens og Vejle.

Herudover ejer CASA Group aktieposter i blandt andre:

Hybel A/S, Exxit 59 A/S og Flügger A/S m.fl. Se listen over investeringer i selskaber her.