Rådhusgade 3 st., 8700 Horsens

Beliggenhed
Rådhusgade 3 st., 8700 Horsens
Pris
Årlig leje 120.000 kr.
Omfang
200 m2

Kontor i unikke historiske rammer – i centrum af Horsens

Ejendommen, der tidligere har huset Horsens Ting- og Arresthus, har en meget central beliggenhed på Rådhusgade midt mellem Strøget, Søndergade, og rådhuset. Ejendommen har et markant udtryk og er en af de flotteste domicilejendomme i midtbyen.

Bygningen er opdelt i to fløjbygninger, der tidligere har været anvendt til retssale og administration, samt en midterfløj med de gamle celler.

Bygningen, der er opført i 1902, byder på mange arkitektonisk flotte detaljer. Blandt andet kan nævnes forhal med krydshvælvinge, trappeopgang med flotte udskæringer, meget flotte og velbevarede loftsudsmykninger, rum med høje paneler præget af fint, solidt snedkerarbejde, store vinduer med godt lysindfald osv. Alt i alt fantastiske lokaler, der oser af historie og oplevelser.

Lejemålet her er beliggende i stueplan i fløjbygningen tættest på strøget, og er på 200 kvm, men der er også mulighed for at leje 1. sal på 250 kvm, så man samlet kan leje 450 kvm. 

I stueplan indeholder lejemålet en kombination mellem større og mindre kontorer og mødelokaler. I alt er der fire kontorlokaler med mulighed for fleksibel indretning. Endvidere køkken med mindre spiseplads. Lokalerne har højt til loftet og flotte plankegulve. Der er adgang via hovedtrappen eller separat indgang på siden af bygningnen. På 1. sal findes de gamle retslokaler. Man bliver mødt af den pompøse trappe som leder dig ind i helt unikke kontorrammer.

Loftsudsmykningen er utrolig flot, og sammen med de afhøvlede gulve og høje paneler skaber de rammen om helt unikke lokaler. På denne etage er der 2 storrumskontorer, 3 mindre kontorer/mødelokaler samt større køkken.

Lokalerne er oplagte til brug for liberale erhverv, men også meget velegnet til virksomheder der ønsker eget showroom i helt ekstraordinære rammer.

Ejendommen skal opleves, så ring for en fremvisning.