Centerbakken 1, Vejle

Type
Kontordomicil
Beliggenhed
Centerbakken 1, 7100 Vejle
Omfang
666 m2

Kontordomicil tæt på motorvej E45

  Placering af nyt kontordomicil tæt på motorvej E45

  Nu har du muligheden for at være medbestemmende på indretningen af jeres nye kontordomicil med den unikke placering ved Exxit 59 som dagligt passeres af over 80.000 bilister.

  Lejemålet er beliggende på Centerbakken med view ud over Exxit 59 og består af kontorlokaler beliggende i to plan med fleksible indretningsmuligheder. Indgangen foregår via egen indgangsparti, hvor man via spindeltrappe entreer 1. salen.

  Stueplan består i dag af et stort mødelokale samt 2 store lokaler med højt til loftet, som man i samarbejde med kommende lejer skal have ombygget til kontor/reception/ showroom.

  1. sal består af 2 storrumskontor med gode lysindfald, lydlofter, merbau gulve samt gulvtæpper. Der skal etableres en kantine/køkken i forlængelse af toiletkernen eller hvor kommende lejer måtte ønske dette. Fra 1. sal er der adgang ud til terrassen med udsigt til grønne områder.

  Der kan efter nærmere aftale være mulighed for ændring af indretning og evt. facadeudtryk afhængig af øvrige vilkår.

  Der forefindes gode parkeringsmuligheder ude foran det lejede.

  • Velbeliggende kontorlejemål ved E45
  • Være medbestemmende på indretningen
  • Gode parkeringsfaciliteter
  • Attraktiv område i vækst
  • Årlig leje inkl. drift: Kr. 491.175
  • Etageareal: 666 m2
  • Årlig leje inkl. drift pr. m2: Kr. 737,50
  • Adresse: Centerbakken 1, 7100 Vejle

  Beliggenhed

  Placering af nyt kontordomicil

  Området Exxit 59 er attraktivt med sin tilgængelighed fra motorvejen, Vejle og Bredballe og samtidig en bred repræsentation af virksomheder, herunder transportsektoren, kontorvirksomheder, flere restauranter, tankstation samt Lagkagehuset. Exxit 59’s vision er at skabe et erhvervscentrum midt i Danmark som skal danne grundlag for at virksomheder kan etablere sig i området og udnytte den gode beliggenhed og det netværk området råder over. Det er vores overbevisning at den stadig stigende trafik på motorvej E 45 vil få stor indflydelse på potentialet i at etablere sin virksomhed i området.

  • Centrum: 8 km
  • Offentlig transport: 300 m
  • Motorvej E45: 450 m

  Området

  En vækstende kommune med fokus på erhvervslivet

  Vejle er placeret i den nordlige del af trekantområdet. Denne centrale placering er attraktiv for borgere såvel som erhvervslivet da den via motorvejsnettet har let adgang til både den nordlige, sydlige, vestlige og østlige del af landet.

  Vejle Kommune har siden 2011 oplevet en vækst i befolkningstallet på 6,5%. Denne udvikling forventes at fortsætte, således at Vejle i 2045 vil opleve en befolkningstilvækst på 15% i forhold til 2018.

  Vejle Kommune har stort fokus på at forbedre erhvervslivets muligheder og rammer. Kommunen tilbyder blandt andet hjælp til rekruttering og formidler herigennem kontakt mellem virksomheder og medarbejdere.

  Til iværksættere tilbydes der personlig sparring, iværksætterkurser, råd til finansiering og meget mere.

  Desuden findes der i kommunen mere end 11 forskellige lokale netværksgrupper, der giver virksomheder mulighed for udvikling og idegenerering både inden for egen branche, men også på tværs af brancher.

  Vejle bymidte byder på et bredt udvalg af detailbutikker, restaurationer og kulturelle tilbud.

   

  Klik her for at se stamdata, lejevilkår og meget mere.